Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig hjemmesituasjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Har veldig dårlig hjemme,mamma og pappa krangler hele tida og jeg har mange søsken som krangler også. Jeg må altid gjør husarbeid pappa blir altid sur på meg når jeg ligger på senga og slapper av,han kommer inn på rommet og begynner og skjefte på meg og sånt. Får heller ikke lov å dra i bursdager eller å være med venner ute. De er veldig strenger med at jeg må altid være hjemme og ikke være ute. Jeg hater de men jeg er veldig redd for å si det til en voksen fordi de kommer til å ringe barnevernet og jeg vil ikke ødlage familien min,søskene mine og jeg kommer sikkert til å bli tatt av mamma og pappa men jeg er også redd for at de blir lei seg og sånt. Fordi har akkurat hatt en bror som døde og vil ikke at det skal bli verre med mamma og pappa når jeg sier det til barnevernet. Har prøvd røyk en gang men mista alle vennene mine så har slutta med det sånn at jeg kan få de tilbake. Vær så snill si hva jeg skal gjøre orker ikke livet mitt

SVAR

Besvart 15.11.2018 19:44:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle