Hopp til hovedinnholdet

Pappa blir så sint at jeg blir redd. Er dette psykisk vold?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år og er blitt vandt til at pappa hever stemmen (hissig og sinna stemme) og smeller hånden i bordet som gjør at jeg blir veldig redd. Han sier ikke noe negativt om meg til meg eller er fysisk voldelig mot meg, men han skal alltid peke på et eller annet med meg som ikke er «riktig». Dette får meg alltid til å gråte fordi jeg føler meg veldig presset opp i et hjørne, og jeg blir veldig lei meg av at han alltid skal pirke og si negative ting til meg. Er det normalt at pappa gjør sånt? Er dette en type psykisk vold? Takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 23.11.2018 09:43:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle