Hopp til hovedinnholdet

Faren min og stemoren min hører ikke på oss, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Faren min har pengeproblemer. Han tar fra lommeboka når vi ikke er hjemme og noen ganger betaler han ikke tilbake. Så lenge vi har gjemt lommeboka har han ikke tatt noe. Moren min og faren min er skilt og de har så lenge jeg husker alltid vært i konflikter. Faren min har funnet seg en ny kjæreste som er snill, men hun vet ikke noe om at han har tatt penger fra oss. Hun er samtidig veldig streng over småe ting. Skolen min er nærmere hos faren min, så jeg har dratt dit iblant på morgenen eller på kvelden. Nå sier faren og stemoren min at vi skal ikke komme dit når vi egentlig er hos moren min, siden vi lukker døra hardt igjen når de sover, selv om vi ikke smeller døra hardt. Stemoren min har barn hun også som gjør det samme og har ikke sagt noe til dem om at de skal ikke komme når de er hos faren sin. Selvom alt dette skjer er jeg glad i de, men de har problemer som de ikke innser. Både faren og stemoren min er sta så de ville ikke ha hørt på oss Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.12.2018 21:59:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle