Hopp til hovedinnholdet

Jeg får alt, men ikke kjærlighet. Hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ville bare vite hva jeg skal gjøre, jeg får nesten alt det jeg vil ha og mer også av klær mat og ting osv men det jeg mangler er kjærlighet fra foreldrene mine, jeg følger meg ikke elsket jeg er bare altid sur på dem og irritert på dem fordi de er plagsomme og klager på alt jeg gjør, jeg elsker dem ikke litt engang liksom moren min har høy blod trykk,migrene stress osv og hun kan død når som helst men jeg føler ikke noe liksom det er bra at hun dør fordi da får jeg kontakt med barnevernet osv og kan starte et nytt liv da, dere må skjønne at jeg ikke elsker dem litt engang, jeg har hatet faren min helt siden han slo meg i 1-2 klasse jeg husker dagen enda som om det var i går, jeg vil virkelig starte livet mitt på nytt men alle jeg kjenner tror at jeg har et perfekt liv siden jeg får så mye av det jeg vil ha men jeg får ikke det viktigste av alt, kjærlighet. Hva burdet jeg gjøre ?

SVAR

Besvart 02.12.2018 22:46:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle