Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er sinte og krangler

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mine foreldre kan være sinte å krangle med verande. Så kommer jeg der hvor de krangler å begynner å blanne meg i det. Når jeg sier at jeg har ingen ting med det å gjøre så bare blir det enda mer sinte. Så prøver jeg å snike meg til stua, men Mamma sier jeg skal gå ned på rommet mitt. Rommet mitt er ikke så isolert så jeg kan høre hva de sier. Hver gang dette skjer så snakker de mye mer rolig når jeg hat lukket døren, de sier ting som at jeg er gal, at jeg lyver om det som har skjedd på skolen og at jeg er irriternede når jeg kommer hjem. Så sier jeg «Hei» på en andreledes måte en jeg snakker normalt fordi det hat vært en lag dag på skolen så blir mamma sur å sier «Er ikke skolen bra nok for deg eller?! Ja, er det liksom så mye mer vanskelig for deg en for meg?!» Så bare sier jeg at det har vært mye på skolen så himler hun med øynene og sitter på sosiale medier når hun skulle hatt gjort ting på jobben.

SVAR

Besvart 08.12.2018 10:18:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle