Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig hjemme hos foreldrene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung! Nå har jeg slitt med dette i snart 3 år, og nå vil jeg ha hjelp. Nesten hver eneste dag skriker foreldre mine på meg uten noe grunn, også kommer de ut med kommentarer til meg "Hvorfor er jeg faren din?", "Du er helt ubrukelig" osv. Dette har gått ganske hardt inn på meg og har skapet lang depresjon. I tillegg så sliter jeg med ADHD og skolevansker som gjør at det blir litt vanskeligere for foreldrene mine. De kaster en sjelden gang ting på meg. Vi har innblandet i barnevernet og BUP i 2 år. De skal lzm hjelpe meg og få hjemmelivet bedre, men de bare hevder at jeg lyver om alt. Uansett hva jeg sier så de og foreldrene mine at jeg lyver. Det er som at de bestemmer hvordan jeg føler meg. De mener at alt er min skyld. Jeg har prøvd å snakke med foreldrene mine og barnevernet 2 år, men det funker ikke. Så jeg stoler ikke på dem lenger. Hva skal jeg gjøre? Hvem skal jeg snakke med? hilsen jente 14 som sliter hjemme

SVAR

Besvart 05.12.2018 08:52:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle