Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heia. Det har alltid vært mye problemer hjemme, siden jeg bor hos mamma og stefaren min, men var på besøk til pappa og stemoren min noen ganger. Mamma har begynt å bli lei av meg og synes at jeg er bare en plage, samme med stefaren min. Hun spurte pappa om jeg kunne flytte dit, men han sa at han ikke ville ha meg der hele tiden. Jeg trives ikke hos pappa og stemoren min, men ikke hos mamma heller. Jeg har alltid likt meg best hos mamma men nå føler jeg bare som en plage og ting er ikke sånn de var før. Mamma sier at jeg må hjelpe til mer hvis ikke kommer mamma og stefar til å må skille seg. Jeg hjelper til og sånt, men jeg liksom gidder ikke lenger. Jeg blir aldri bra nok for dem. Jeg tror jeg har vært deprimert lenge, men nå i det siste bruker jeg bare tiden min på å ligge i sengen min. Jeg er aldri ute lenger, og jeg hjelper ikke like mye til som før. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg er bare helt tom, ikke trist, men heller ikke glad, bare helt tom.

SVAR

Besvart 06.12.2018 20:11:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle