Hopp til hovedinnholdet

Heisann. Jeg har skilte foreldre, og jeg har hatt det siden 2. klasse. Mamma og pappa er gode venner. Men hos ma...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann.
Jeg har skilte foreldre, og jeg har hatt det siden 2. klasse. Mamma og pappa er gode venner. Men hos mamma bor vi langt vekke i fra byen. Det er ikke alltid mamma gidder å kjøre meg inn eller lar meg ta buss for å være med venner.
Hun sier jeg er for mye ute, men jeg er kanskje ute 2-3 timer i uka for å være med venner. jeg får dra på diskotek på fredagen, men da må jeg droppe en time eller noe sånt med venner.
Jeg hater dette. Hos pappa får jeg lov til masse, men han har grenser. Der er vennene mine og jeg sammen hele tide nesten, samtidig som jeg tilbringer masser av tid med pappa. Vi er ofte sammen med pappa, vennene mine og jeg.
Jeg har snakket med mamma om dette, men da sier hun at hvis jeg bringer dette opp igjen, så må jeg være inne resten av uka.

Jeg har vurdert å flytte til pappa helt, men da vil jeg ikke se så mye til mamma. Spesielt ikke siden hun er borte i perioder pga jobben. Jeg trenger hjelp. Hva skal jeg gjøre? Jeg har faktisk prøvd å snakke med mamma, men det hjelper faen ikke.

Jeg ser hvordan venninnene mine har det. De har strengere grenser enn meg med å komme inn på kveldene. Men de får være ute med venner på dagtid, noe ikke jeg får alltid. Og hvis jeg setter meg ned for å gjøre lekser hos mamma, så blir jeg alltid forstyrra med spørsmål om å hjelpe til i huset. Så noen ganger sitter jeg bare igjen på lesetimene etter skolen, uten å spørre om lov. Hvis jeg spør om lov, så blir det alltid "Nei, du må hjem å spise middag." Da blir mamma sur, men jeg vil helst gjøre leksene i fred. Så siden jeg har mistet bussen allerede, så må mamma komme å hente meg.

Det er heller ingenting å gjøre ute hos mamma. Vi får nesten ikke ha med venner hjem. Og hvis jeg har det så er det alltid "Kan du støvsuge trappa?" Men jeg har det så mye bedre hos pappa, jeg vil bare ikke flytte i fra mamma og lillebror.

Kan du hjelpe meg?

SVAR

Besvart 06.04.2009 11:34:05
account_circle