Hopp til hovedinnholdet

Mamma og jeg krangler så ofte, og jeg ønsker å dø.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

det er sikkert ingen krise situasjon men, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. moren min er i to jobber, en i helgene og en i skoledagene, hun går også på kampsport når hun får sjansen, samtidig som hun er i et styremøte. jeg har to småsøsken som er 2 og 4 år yngre enn meg, jeg vet det er slitsomt og tungt for henne, men jeg og hun krangler hele tiden. noen er større enn andre. jeg og hun har kranglet fra jeg var 12. men nå i snart et halvt år har jeg ønsket å dø, slik at det kunne bli lettere for henne og alle problemene hennes ville forsvunnet. jeg vet at det ville blitt verre om jeg hadde dødd, men jeg og hun krangler så ofte at jeg tror det mindre og mindre. hver gang vi har att en stor krangel blir jeg veldig depressiv, eller veldig lei meg resten av den dagen og hele dagen etter på, og ønsker egentlig og bare være borte hele neste dag. jeg vet det er ikke bare hennes feil at vi krangler, det er også min feil, men hun sier omtrent hele tiden at det er jeg som starter, uansett.

SVAR

Besvart 27.12.2018 14:49:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle