Hopp til hovedinnholdet

Vondt for å puste fordi foreldrene kranger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater foreldrene mine så utrolig mye. De krangler hele tiden og veldig ofte. Pappa tror nemlig at mamma er utro, og har kontakt med ulike menn. Søsteren min og jeg vet at det ikke er sant. Og selv om vi har greid å bevise for pappa at han tar feil flere ganger, dukker det opp nye episoder hvor han anklager mamma for de minste tingene. Bare mamma sitter på pcen og taster sniker han seg bort til henne for å se hva hun holder på med. Mamma er drittlei. Det samme er jeg og søstra mi. Pappa har ikke peiling på noe teknologi og er sykt paranoid. De krangler hele tiden. Nå går jeg i 9. og gleder meg til vgs. Jeg vurderer å flytte ut. Problemet er bare at søsteren min også skal flytte ut for å dra på universitet den samme tiden. Om det blir hjemme alene er jeg redd for at pappa skal dra fra mamma, eller at de skal krangle så mye at det går til vold. Og ingen kan stoppe det. Den siste tiden har jeg vært utrolig trist. Hver gang jeg tenker på det får jeg ikke puste ordentlig. hjelp

SVAR

Besvart 04.01.2019 16:08:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle