Hopp til hovedinnholdet

Vi har store krangler som river meg i to

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ufornøyd med hvordan ting går hjemme. Jeg er en takknemlig person, har to jobber og jobber hardt (jeg får alldri penger av foreldrene mine, bortsett fra når jeg virkelig trenger noe) jeg gjør mitt beste på skolen, får bra karakterer, og Jeg gjør en del husarbeid. Men foreldrene mine er ikke fornøyde. Vi har store krangler som river meg i to hver gang. De føler ikke at jeg jobber hardt nokk, og de sier at de forvente mye mere av meg, men jeg har ikke så mye mere å gi. Sosialt sett har jeg også sletet en del. De fleste kranglene går ut på at jeg vil dra til en venn men at jeg ikke får låv, fordi jeg må bruke tiden min på å gjøre mere «fornuftige ting» i følge dem. I tilleg til forreldrene mine har jeg en søster med aspergersyndrom, noe som har gjort livet mitt vanskeligere en nødvendig. Hun har vært på bup en del men siden det går bedre mellom henne og foreldrene mine trenger hun ikke det lenger. Så nå er bare jeg som må slite med det. Jeg orker ikke mer. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.01.2019 22:20:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle