Hopp til hovedinnholdet

Mamma har veldig dårlig råd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor med mamma og mine to søsken. Mamma har hatt veldig dårlig råd i det siste…jeg synes det er leit å høre når hun snakker om det å være i denne situasjonen. Det har vært noen ganger nå der hun sliter med å få råd til mat osv. Jeg tørr ikke spørre om ting når jeg trenger det, for eksempel nå trenger jeg nytt badetøy til svømme timene (siden det gamle er for lite) men vi har ikke råd til det. Jeg trenger også vintersko men det tørr jeg ikke spørre om engang. Dette er veldig vanskelig for meg, jeg tenker på det ganske ofte og gråter over det, det gjør også at det blir vanskeligere på skolen siden jeg har så mye å tenke på. Å når venner vil ha meg med til byen eller ha meg på besøk kan jeg som oftes ikke siden jeg ikke har råd til buss. Det er vanskelig å si at man ikke har råd å når jeg ikke kan gjøre noe når jeg trenger nye klær/sko/mobil.

SVAR

Besvart 17.01.2019 15:18:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
account_circle