Hopp til hovedinnholdet

Faren min sier at de ønsker jeg var død og at han ikke liker meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en familie som bare bryr seg om hva andre syns om meg og mine søsken. Som at alle må tenke at dere er engler og ikke gjør noe dumt og at dere viser altid respekt og komme med gode karakterer på skolen sånn at alle snakker om hvor gode dere er på skolen. Vi er ikke fra Norge så i vår kultur så snakker alle på bak ryggen enten stygt eller ikke. Hører pappa sier hele tida når han går forbi rommet skulle ønske du var død til meg og han sier det rett til meg når jeg gjør noe dumt. Han sier hele tida at han ikke liker meg og min søster,storebror kan gjør hva han vill han kan være ute til når han vil og overnatte men jeg og min søster er altid hjemme og vi går ikke på noe. De sier hele til dra til helvete,vi vasker hele tida huset og de sier ikke takk og bare ja nå sitter de på mobilen igjen og begynner og skjefte på oss. Hater de helt jævlig men vil ikke si til helsesøster eller noen sånn at de ikke sier det til barnvarn og de kommer sikkert til å snakke med de.

SVAR

Besvart 14.01.2019 15:38:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle