Hopp til hovedinnholdet

Pappa har sluttet å bry seg. Kommer det til å gå bra?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Altså helt siden 7.klasse tror jeg, så har egt alt gått helt forferdelig. Mamma og pappa er skilt så jeg pleide å være hos pappa annen hver helg med søsteren min. Jeg begynte på noe som heter bup også begynte søsteren min der også. Søsteren min er 3 år eldre. Bup hadde et møte med søsteren min og begge foreldrene mine og det endte opp med at pappa klikka helt. Etterhvert følte jeg at pappa stoppet å bry seg og han sendte et brev til sjefen til mamma om at hun var rusa på knfermasjonen til søsteren min. Jeg ble rasende jeg føler jeg aldri kan tilgi han. Han skylder mamma også ca sånn 50000-70000 kr pga barnebidrag og sånn. Han kom ikke på bursdagen til boren sin eller begravelsen til mormoren hans. Jeg ble veldig lei meg. Han kom heller ikke på konfermasjonen min. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg klarer lzm ikke å tilgi han nå. Og jeg klarer ikke å snakke med noen om det for det er som om det blir et svart hull inni meg og at jeg ikke klarer å puste. Tror du det kommer til å gå bra?

SVAR

Besvart 28.01.2019 14:33:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle