Hopp til hovedinnholdet

Foreldre jobber mye, huset er rotete.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma jobber for mye. Pappa har en jobb der han må reise rundt på oppdrag, og det er ikke veldig strukturert, men jeg ser han kanskje tre-fire helger i måneden. Mamma har en fast jobb rett ved her vi bor, men på grunn av den stillingen hun har i den jobben må hun ofte reise. Jeg og søster er ofte hjemme alene. Når mamma er hjemme slutter hun ca klokken fire på jobb, men kommer ofte ikke hjem før klokken fem. Når hun kommer hjem setter hun seg ned og skriver viktige mailer og tar telefoner. Vi andre i huset må være stille. Det er vanskelig å føre samtaler med mamma fordi hun alltid gjør noe jobbrelatert på telefonen sin. Hun hører ikke hva jeg sier. Huset vårt er rotete og vi har sjelden «familietid». Jeg føler et stort ansvar for å gjøre alt det mamma ikke rekker i hjemmet på grunn av jobb. Det tærer på meg. Jeg har prøvd å snakke med mamma om all jobbingen, og om hvor sliten hun blir, men hun blir bare sint og sier at hun får slutte og jobbe. Hva skal jeg gjøre? Jeg er kjempefortvilet

SVAR

Besvart 04.02.2019 22:12:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle