Hopp til hovedinnholdet

Moren sier at hun ikke er glad i barnet, mor slår og vil at barnet flytter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma sier hun ikke glad i meg og sier at jeg ikke er barnet hennes lenger. Hun sier at jeg kan be folka på BUP om å kontakte barnevernet sånn at de kan finne et nytt hjem til meg (de vet også om hvordan jeg har det hjemme). Om ikke det går så gleder hun seg til jeg blir 18 når vi får kuttet kontakten. Hun sier jeg bare drar ned familien vår og er en byrde for alle sammen. Hun har truet med å ta selvmord pga meg. Når hun gråter så blir hun sint for at jeg ikke sier unnskyld, mens når jeg gråter så fortsetter hun å rope og kjefte og hyle og slår til meg, så slår jeg tilbake også løper jeg på badet og låser døren, men så kommer hun skrikende etter meg og river opp døra (hun har ødelagt låsen tre ganger denne måneden). Grunnen til at vi krangler er at jeg er deprimert og ikke orker å gjøre noe som helst hjemme og har mye skolefravær. Hun ser på meg som lat og egoistisk, men hun forstår meg ikke og gjør bare ting mye verre. Jeg orker ikke mer. Beklager hvis dette var rotete.

SVAR

Besvart 16.02.2019 00:19:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle