Hopp til hovedinnholdet

Noen på skolen sier stygge ting om folk med ADHD og CP, broren min har det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg har en bror som har cp og adhd det er utrolig mange i klassen og folk jeg kjenner som tuller med og kalle hverandre CP skada unga cp skada ku og mye mer og når jeg prøver og si at jeg ikke syns det er greit blir alle sure på meg jeg har akkurat begynnt på ny skole og der er det en gutt med sinne problemer og folk sier så mye stygt om han til meg og jeg blir sint og lei meg og sier ifra men ingen vil høre jeg tror den gutten har adhd og da sier vennen min - ja jeg har en mild ADHD men jeg oppfører meg ikke sånn det samme med min bror og de er ikke like både jeg og broren min har adhd bare mild så det er ingen unnskyldning av og si at han har ADHD - og jeg blir utrolig lei meg og ingen sjønner for broren min er lett sykisk utviklings hemmed og har adhd og en mild cp og går på en skole med andre mensker som har sykdom det var en periode ingen ville være med meg hjem pågrunn av broren min - har dere et svar til meg med hva jeg skal gjøre jeg orker snart ikke mer så håper på svar.

SVAR

Besvart 19.02.2019 16:20:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Å ha søsken med en funksjonsnedsettelse

Det er mange sider ved det å være søsken til en som har en funksjonsnedsettelse. Mange positive og noen litt vanskelige.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle