Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp og vil ha noen å prate med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Etter jeg og moren min flyttet til kjæresten hennes, for cirka 7 år siden har livet mitt rast sammen. 7 år med smerte som ikke kan sies med ord, jeg kan ikke beskrive hvordan jeg føler meg. jeg føler meg svak og knust, jeg føler meg rett og slett ut som en dukke. Den dukken du lar liggendes på rommet, i en skuff, alene, helt til du vil leke med den igjen. Men jeg er ingen dukke, jeg er et menneske med følelser og tanker. Jeg har sittet på rommet mitt, alene, det meste jeg kan huske fra de 7 årene. Ingen kommer å spør hvordan jeg har det eller om det går bra. Jeg bare sitter her, alene, i det mørke, triste rommet mitt. Jeg gjemmer meg fra alle problemene mine, med en gang jeg går ned blir det et rent helvete! Dessverre er jeg ikke god til å sette ord på mine egne følelser, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det med det maksimale på 1000 ord. Jeg trenger hjelp, jeg vil prate med noen. Jeg ber dere, jeg vil vekk fra hjemmet mitt. Jeg vil leve.

SVAR

Besvart 27.02.2019 13:51:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle