Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine tillater ikke at jeg har kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk meg en kjæreste i september i fjor, og han er verdens beste, respekterer meg og han er forståelsesfull. Jeg går forresten VG1 og han VG2 og vi har vært sammen i nå et halvt år. Jeg har møtt familien hans og de behandler meg som gull, de er utrolige snille og jeg har spist middag hos dem ofte. Derimot er det ikke vanlig å ha kjæreste i kulturen familien min er i en alder av 17, hvilken kultur kjæresten stammer fra spiller ingen rolle, problemet er at de mener jeg er for ung.... Jeg fortalte min mor om ham først, og hun aksepterte og støttet meg. Derimot visste vi begge at min far ikke ville reagere på samme måte, og vi ventet med å fortelle ham det til nå. Han reagerte meg at je ikke fikk lov til å ha før jeg ble 18, og om jeg fortsatt hadde fikk kjæresten min ikke lov til å komme til meg, og at pappa ikke ville hilse på han før jeg fikk vitnemålet mitt, aka om 2,5 år! jeg kan ikke vente så lenge i tillegg sier han at han ikke vil være faren min, eller støtte/snakke m meg. help

SVAR

Besvart 13.03.2019 09:51:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
account_circle