Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke skole mer, krangler med mamma og er sint/lei meg. Hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ærlig ikke hva jeg skal gjøre lenger. Har tenkt på å ta livet mitt flere ganger men er for feig og uansett er det egoistisk. Klarer faktisk ikke skole mere, har gitt det helt opp. Gjør ikke en dritt når jeg er på skolen og blir mer deprimert av å være der. Kommer meg nesten ikke ut av senga om morgenen en gang. Vil ikke bo hjemme. Mamma skjønner ingenting og jeg blir så sur på mora og stefaren min og søstera mi hele tiden! Vet det er normalt å krangle å bli sure på hverandre i en familie men dette er ekstremt. Kan bli sur bare jeg er i samme tom som de liksom de trenger ikke åpne munnen en gang. Blir irritert når de snakker til meg og knokene mine er som regel blå for når jeg blir sur går jeg opp på rommet å slår i veggen. Når vi krangler og de skriker til meg skriker og kjefter jeg tilbake så begynner jeg å grine for jeg takler ikke å bli kjeftet på. Griner meg selv som regel i søv. Og når jeg er hjemme sitter jeg bare på rommet og ofte sitter jeg å griner.

SVAR

Besvart 15.03.2019 23:12:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle