Hopp til hovedinnholdet

Mamma krangler med meg hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg trives ikke hjemme, føler at jeg ikke kan snakke med noen om det siden ingen tror meg. foreldrene mine er skilt, bor nå mest hos mamma fordi det har skjedd så mye hos pappa. men jeg trives ikke hos mamma heller. hun begrenser ting hele tiden, og er nesten så jeg ikke får være ung. mamma krangler meg hele tiden, og når hun gjør det begynner hun å bland inn at det er pappa sin feil, og hun kaller meg en dritt unge. ble kastet ut av huset to ganger når jeg var mellom 7-10 år. vi kranglet i dag siden jeg hadde drukket alkohol i går og fortalte henne det, jeg blir rett å slett så lei meg at jeg sitter å griner til langt på natt. det er ofte jeg sitter å griner på kvelden. spørsmåle mitt her er hva kan jeg gjøre? kan jeg snakke med barneværnet og få hjelp? eller nn\oen å snakke med i det hele tatt

SVAR

Besvart 23.03.2019 21:18:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle