Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine skjønner seg ikke på hvordan ungdom har det i dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa er noen idioter og skjønner seg ikke på hvordan ungdom har det i dag. Hvis jeg bare blir litt sur så tror de at jeg liksom har sinne problemer. Det går liksom ikke an å si at noe er ræva og klage litt uten at det er galt. «Ta kontroll over sinne ditt nå» denne setningen er vanelig hjemme hos oss, den hjelper jo ikke. Det er liksom ikke lov å være en tenåring lenger. Det er jo normalt at tenåring blir litt sure på foreldrene, men hvis jeg gjør en minste ting så er alt galt og alt blir sett fra værste vinkel. Hvorfor kan ikke bare mamma og pappa synes at litt mere er greitt, jeg gjør det bra på skolen og er mye fysisk aktiv. Jeg lever et ganske så sunt liv. Men hvis jeg suker eller stønner litt så er det helt feil. (Unskykd språkbruket) men herregud det burde da være mulig å være tenåring, uten at alt man gjør er galt. Også tror de at jeg er sånn som jeg av og til mot dem, mot vennen mine. Det stemmer jo ikke. Jeg er kanskje den snilleste i klassen å er godt likt i klassen

SVAR

Besvart 23.03.2019 20:02:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle