Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre med hvordan foreldrene mine snakker til meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på hva jeg kan gjøre med hvordan foreldrene mine snakker til meg. De sier konstant ting som at jeg må si meninga mi og sånt men når jeg prøver å si hva jeg føler får jeg kjeft og alt jeg gjør er alltid galt for dem. Jeg har prøvd å snakke med dem om dette på en rolig måte men de bare overdøver meg og sier sin mening før jeg får snakka ferdig. Og hver gang vi krangler skal hun alltid gi meg klemmer og late som ingenting rett etter. Det er frustrerende å ikke vite hva jeg gjør feil. Jeg sliter mye med dårlig søvn og jeg er ofte lei meg. Jeg har mye stress på skolen og jeg har ingen å snakke med. Men mamma skjønner aldri at jeg faktisk blir såra minst like mye som alle andre. Hun sier at jeg ikke bryr meg om andre mennesker og bare tenker på meg selv. Og hun skal alltid ha meg utenfor komfort sona selv om det pleier å lede til et panikk anfall. Hun later som at hun forstår og at alt er fint men det er ikke det. Vi har vært borti barnevernet men det hjalp ikke. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 05.04.2019 11:48:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle