Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg er syk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på noe angående helsa mi. Hver dag når jeg kommer hjem fra skolen sovner jeg plutselig uten å tenke over at jeg er trøtt, og jeg kan sove i opptil 5 timer. Dette gjør at jeg legger meg veldig seint, men jeg får mer enn normal/normal søvntid. Om morgenen våkner jeg aldri av vekkerklokka selv om den står på maks volum. En gang gikk brannalarmen vår og jeg våknet ikke av den. Jeg lurer på om det er noe som feiler meg, og om jeg er syk. har søkt litt på nett etter søvnsykdommer, men det er vanskelig å sette seg under en sykdom selv. Svar gjerne, da blir jeg glad!

SVAR

Besvart 10.04.2019 22:37:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle