Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig hjemme og vi krangler mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så lenge jeg kan huske så har vi hatt store krangler hjemme. Ikke ofte, men så store at jeg kunne gråte i flere dager etter hver krangel. Når min mor og min far krangler med meg så er det ofte to mot en. Jeg er alltid den ene i så fall. Da kan de kjefte, rope og skrike til meg, uten å egentlig ha noen grunn. De kan kjefte på meg for at jeg ikke har gjort lekser når de allerede er ferdig og de er vist. I det siste så har vi kranglet ekstremt mye og jeg blir reddere og reddere for hver gang. De slår meg ikke, men jeg er redd de snart gjør. De ser meg rett inn i øynene, kaller meg en jævla drittunge, (har knust en tallerken tidligere også, men d var bare en gang) og de holder meg inntil en vegg og kjefter. Når de ser meg inn i øynene er det som om de er andre personer og at de rett og slett vil meg vondt. Men spørsmålene er: Kan jeg tilkalle barnevern og evt. Flytte til en instutisjon eller fosterhjem? Hvordan skal jeg løse situasjonen? Familieterapi er utelukket (for de)

SVAR

Besvart 01.05.2019 21:58:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle