Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at mine foreldre ikke bryr seg om meg, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei
Jeg lurte å¨hva jeg skal gjøre!
Jeg har en eldre søster på 11 år større jeg er 16 og hun 27 det jeg lurte på er; Vi krangler alltid, hun også 2 barn en på5 og en på 4.
for eksempel barna hennes kaster halvparten av isen sin (krem is)bak sofaen og så sier jeg til henne ta det opp så sier hun hvis det irriterer deg så mye så ta det opp selv.
Og de gør huset vårt så skittent.
I er frekk mot henne fordi hun irriterer meg.
og mamma er på hennes side ikke på min side. Mamma kjefter på meg uannsett hva jeg sier til henne.
Idag for eksempel sa hun til meg haha. du trenger en psykolog til din sittene personlighet, også begynnte hun å le, jeg sa ingen ting, så sa jeg til mamma hvorfor sier du ikke noe til hun det er ikke noe morsomt så ler hun bare. igår så skulle vi ut til byen vi tok bussen, og når vi var i bussen fikk jeg vont i magen, så sa jeg det til mamma da sa, hva kan jeg gjøre, eller du kan ta vekk magen din:S omg!!
Jeg har det så vondt. jeg sier til mamma har du funnet meg på gata at du ikke har noen følelser for meg, så sier hun ingen ting. mamma og pappa er skilt noen ganger blir hun sur på meg og sier jeg skal gi deg til din far, og faren min er gift med en veldig slem dame som bare finner ting om meg.
hva skal jeg gjøre!!!:( broren min er veldig slem mot meg noen ganger, hvis han er sur på min 11år eldre søster så får jeg skylden og så kaster han et eller anet ting på meg og jeg har det veldig vondt, noen ganger så vil jeg bare dø.
Hjelp. jeg beklager at det er så masse skrive feil, det er pågrunn av at jeg er så sur.

SVAR

Besvart 12.05.2009 21:23:25
account_circle