Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kuttet meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har problemer med synet og det har gjort at eg får vondt i hodet. Jeg får så vondt at jeg ikkje klarer og gå på skole osv... har mye fraver 50%. Blir mye hjemme i senga..har ikkje så mange venner heller. Og det er veldig vannskelig for mamma for hu vet ikkje koss hu skall hjelpe, og eg vet ikkje ka eg ska gjør. Så igår kranglet vi hele dagen og eg gjor noe skikkelig dumt. Eg kutta meg, mamma såg kniven og vi skall gå å få hjelp av psykolog. Men mamma er skikkelig redd og hu grine hele tiden. Eg ska ALDRI kutte meg igjen. Ka kan eg gjøre for at hu skall få det bedre? At hu ikkje ska ver redd for at eg ska gjør det igjen, for det skall eg aldri!!!

SVAR

Besvart 05.05.2019 20:46:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle