Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer om alt blir verre i familien etter møte med lærer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg opplever mye krangling og bråk hjemme. Søsteren min tar alle følelsene sine ut over meg, og står å roper hvor dårlig menneske jeg er osv, mens mamma og pappa støtter det. Foreldrene mine mener det er mitt ansvar at hun skal være glad, og fordi jeg alltid er så glad utenpå har jeg ikke lov til å bli lei meg selv, uansett hva hun sier til meg. Jeg har prøvd å snakke me dem men de nekter å høre på meg, og de støtter meg ikke i noenting. Hver gang jeg snakker med dem, blir alt bare enda verre, og jeg gruer meg til å dra hjem hver dag. Dette har over lengre tid ført til at jeg ikke klarer å sove om nettene, ikke spiser, stresser veldig mye,og har utviklet litt angst. Læreren min har merket dette og snakket me meg. Nå vil hun ha et møte med foreldrene mine, som jeg til slutt sa ja til. Jeg gruer meg helt utrolig mye. Har ikke ord for hvor redd jeg er. Er livredd for at de skal klikke for at jeg blander inn andre. Hva skjer om ting blir enda værre?

SVAR

Besvart 07.05.2019 16:09:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle