Hopp til hovedinnholdet

Kjæreste og muslim

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har skrevet til dere mange ganger før men får aldri et svar som kan hjelpe meg. For det første så er jeg ikke norsk jeg utlansk og har foreldre som er veldig strenge siden de er muslimer de kontrollerer alt i livet mitt og trur meg hele tiden. Jeg tørr aldri å spørre dem om noe særlig faren min fordi han kjefter på meg med en gang eller så sier han noe som virkelig sårer meg. Jeg har hatt en lang periode med barnevernet men det hjalp ikke så mye heller jeg vil ikke ha et sånt liv der jeg må bare gjøre hva jeg blir bedd om bare fordi jeg er jente han sier at jenter går ikke å gjør sånt. Jeg er også sammen med en gutt som er også muslim han er 20år men barnevernet mente at han utsetter meg for psykisk vold og sa at jeg aldri skal møte han igjen foreldrene mine lot oss møte hverandre etter det men nå nekter de han fullstendig til å komme til oss de mener at ei jente skal ikke møte den personen hun skal gifte seg med før bryllupet og det er jo ikke før jeg blir 18. hjelp'!!!

SVAR

Besvart 05.05.2019 22:00:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle