Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten til mamma har slått meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa skilte seg for ca 2 år siden og mamma har fått seg ny kjæreste. Mamma jobber lenger enn det han gjør så noen ganger er vi to alene i huset (jeg er enebarn). Han er veldig streng og oppfører seg som om han er sjefen. Mamma vet at jeg misliker han, men hun er så glad når hun er med han og jeg vil ikke ødelegge det. Jeg pleier ikke høre på det han har å si fordi jeg vil ikke ha han i livet mitt. Han har slått meg i ansiktet to ganger og begge gangene var når mamma var borte. Jeg tror han har slått meg for å vise at han er sjefen og at jeg må begynne å høre på han, det føles ut som om jeg bor med en fremmed. Hva burde jeg gjøre? Vil ikke gjøre mamma trust igjen, hun var det veldig lenge før han kom.

SVAR

Besvart 07.05.2019 22:35:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle