Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke bo hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil ikke bo hjemme pga føler ikke at eg får nokk ros og omsorg.jeg føler og at eg ikke får frihet til noe pga eg har gjort dumme ting som å røyke og stjele fra butikker.jeg er ikke avhengig av tobakk og eg har heller ikke begått noe kriminelt på 3 måneder no.jeg er ikke i kontakt med noe kriminelt miljø og har skjerpet meg.vil heller ikke bo hjemme med søskene mine fordi jeg blir stresset og sliten vør dag.jeg har heller ikke eget rom så får ikke være i fred og får ikke slippet ut følelsene mine og er en stille person.får slippet ut energi når eg er med venner.vil ikke fortelle foreldrene mine dette selv fordi eg er litt sjenert og stille person.jeg føler jeg er en helt annen person når jeg er rundt venner fordi det er då jeg får slippet ut energi som eg ikke får slippet ut når eg blir stresset, lei meg og sint.Den eneste gangen når eg får grine og slippe ut følelser er når jeg er tidlig ferdig på skolen og er hjemme aleine.og eg får selvmords tanker i blant pga alt dette.

SVAR

Besvart 08.05.2019 07:17:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle