Hopp til hovedinnholdet

Eg orker ikke meir! alle i familien min oppdrager meg som en jævla KU! eg orker bare ikke meir... eg klare nest...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg orker ikke meir! alle i familien min oppdrager meg som en jævla KU! eg orker bare ikke meir... eg klare nesten ikke å ver me dei inn i eit hus i 5 min, då holder bare jærnen min å ekspolodere!! Eg har mangen søsken, og ingen av dei er glad i meg. kva har eg liksom gjort? jo eg har gjort noen små feilar, men altså dei kan jo ikke drive sånt!! Eg blir såret heilt inn i hjertet mitt, når noen bare seier "navnet mitt" gå og hent 1 glass brus til meg, da må eg jør det fordi ellers for eg mamma og pappa i nakken på meg!

Eg vasker huset, lager mat, vasker kler, handler mat osv
enklast å sei eg gjør ALT, dei bruker meg som SLAVE... Noen ganger tenker eg bare å rømme vekk, men kor skal eg bu? eg har ikke nokk penger eg kan ikke bu på gaten heller.. når me kommer heim fra skulen så må hjelpe søskene mine med hjemmelekeser, eg gjør jo alt!! når mor og far kommer heim, så må eg gjør ditt å datt..

Eg klarer ikke meir, snart går det sjølvmord på gang me meg... :( eg klare ikke å leve meir!!!

åsså har eg møtt en fantastisk gutt eg er kjempe forelska i han, men eg tørr ikke å sei det til foreldra mine for eg veit dei kommer til å klikke.. det er sånt at dei skal finne "menner" til oss jenter.. derfor må eg gi slipp på ein fantastisk gutt eg elsker han så masse, og det gjør han og :D
åsså har eg 1 liten problem til, me skal jo ver "jomfru" til brullypsnatta.. men eg har hatt samleie me den gutten eg elsker, og eg veit at me har en framtid sammen, men kommer foreldra mine til å vite det kommer dei til å innestenge meg inn og slå meg sånt til eg dør.

Kva skal eg jør?? eg trenger seriøst HJELP! :(

SVAR

Besvart 17.05.2009 21:15:30
account_circle