Hopp til hovedinnholdet

Jeg strever med å ha kontroll over sinne mitt...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Helt siden jeg var liten har jeg slitet mye med kontroll over at når jeg blir aggressiv så klarer jeg ikke å styre meg. Dette går veldig mye over foreldrene mine som ikke klarer å skjønne det. Som oftest når jeg blir sur er det pga av foreldrene mine. Når jeg blir sur så mener de at det er noe helt annet jeg blir sur av og ikke de og det gjør meg bare enda mere sur. Jeg skriker og knuser ting. Så det jeg lurer på er det noe som kan dempe at jeg blir så fort aggressiv. Kan fort bli sur på andre voksne enn foreldrene mine og har ikke kontroll på hva jeg sier eller hva jeg gjør.

SVAR

Besvart 20.05.2019 15:46:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle