Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke å være hjemme og trives ikke på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Nå bor jeg til mamma men trives ikke så godt der, og liker ikke å være hjemme. Pappa bor enda der jeg bodde fram til jeg 5 år gammel, når jeg var 5 år gammel skilte mamma og pappa seg og da flyttet mamma hit og jeg måtte bli med. Jeg har en bestevenn som jeg kan stole på og de andre vennene mine føler jeg at er fake for de bare går fra meg eller ignorerer meg. Når jeg er hjemme på kveldene er det noen ganger jeg gråter meg i søvn, det har også hendt at jeg har kuttet meg og drevet med selvskading. Jeg har ingen jeg kan snakke med om dette for jeg har ingen jeg kan stole på. Jeg trives heller ikke på skolen jeg går på, jeg får mange stygge blikk hver dag på skolen og lærerne er ikke snille. Noen få ganger har jeg også hatt selvmordstanker når jeg har det helt forferdelig, det har hendt mange ganger at jeg begynner å gråte men ikke vet helt hvorfor. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.05.2019 09:20:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle