Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om jeg kan dra til faren min, vil barnevern komme da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så faren min skal på jobb i noen måneder (drar i morgen) (kan ikke si noe mere) han er da ikke hjemme Han har fra før satt en plan for alle ukene framover og hvordan det funker Moren min sier at jeg ikke har lov til å bo In faren min sitt us mens besteforeldre/onkel og tante er midlertidig verger det ble fastslått i en rettsak at jeg og min bror skulle bo annenhver uke hos moren og faren min. Jeg er nå usikker og lei meg når faren min sier at moren min lyver og moren min sier at faren min lyver. Imorgen drar jeg til faren min og håper at det er det riktige valget, men moren min sier det motsatte og forteller at det er og bryte loven. Moren min mener også at faren min ikke egentlig skal jobbe, men har ikke noe grunnlag bak det Hun sier at vi bare må tro henne Hun har en Mail fra barneværnet som hun sier det står at de kommer og henter meg hvis jeg drar til faren min som jeg ikke fikk se. (Tom for ord) kan jeg dra ril faren min som det var planlagt? HJELP

SVAR

Besvart 27.05.2019 23:01:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle