Hopp til hovedinnholdet

Vil at stefar skal flytte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker ikke stefaren min, og mamma gjør ingenting med det! I 4 år har mamma sagt at hun skal si til stefaren min at han må flytte ut! Det har enda ikke skjedd. Hun sier at hun ikke liker han, men jeg begynner å tvile litt. Julen for 4 år siden, så hun: neste jul skal han ikke være her! Men 4 juler framover er han her fortsatt! Hun har hele tiden satt tidsfrister for seg selv, og lovt at innen den tiden bor han ikke her lenger! Broren min er 21 år, og helt siden han var 17 har hun sagt at stefaren min skal ut før broren min flytter ut! Men broren min har fått kjærste og har begynt å se på leiligheter, såå det er løyn, at han stefaren min har flyttet ut innen da! Jeg tåler ikke ansiktet a stefaren min og det vet mamma! Jeg har sagt flere ganger at jeg kvier meg for å komme hjem når jeg har vært ute med venner pga stefaren min! Men tydeligvis bryr hun seg vel ikke! Dette har gått så langt at jeg vurderer å flytte til pappa! Pappa har aldri vært der for meg! Plizz hjelp

SVAR

Besvart 05.06.2019 13:34:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle