Hopp til hovedinnholdet

Pappa følger etter oss slik at jeg blir utrygg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en pappa som i fjord stjal noe fra en butikk mamma og fetteren min var med dem i butikken og de viste ikke at han skulle gjøre det. En vakt så det han gjorde og mamma, pappa og fetteren min kom i fengsel og der var de i 25 timer. Jeg var livredd for hva som skulle skje videre og jeg spiste ingen ting på disse 25 timene. Mamma ringte men klokken 3 om natta og sa at de var på vei hjem igjen, jeg begynte å gråte av glede. Etter det lot ikke mamma han komme hjem til oss lenger. Nå er han hele tiden utenfor huset vårt og legger ting utenfor døra vår, hvis vi møter på han så stopper han oss og sier at han elsker oss. Dette er bare litt av historien i livet mitt, jeg ville bare fortelle noen det. Hva bør jeg gjøre for at jeg skal føle meg trygg der jeg bor? Jeg vil fortsette livet mitt men mamma, søstra mi og broren min. Uten ham!

SVAR

Besvart 08.06.2019 18:38:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle