Hopp til hovedinnholdet

Jeg glemte å skru av PC`en og nå har foreldrene mine tatt den.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! :-) Til vanlig så liker jeg å spille, og bare generelt alt som har noe med PC å gjøre, men selvfølgelig gjør jeg også andre idretter ute, og jeg bare lurer på om det er rettferdig at foreldrene mine tar PC-en min og tilgangen min til internett (Bortsett fra på skolen) vekk, på grunn av at jeg glemte å slå av PC-en min en gang jeg skulle på skolen? Når jeg kom fra skolen, og spurte hvor PC-en min var sa de at de hadde tatt den og at det er brannfarlig å ikke slå den av, som jeg selvfølgelig vet. (Selvom PCen er ny og ikke noe støv og sånn i den...) Hva synes dere om dette?

SVAR

Besvart 10.06.2019 20:13:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle