Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen tips til hvordan jeg kan kontrollere dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heiii Jeg har et problem, jeg blir fort sint, jeg vet ikke helt, men jeg er lat Mamma og pappa sier at jeg er lat, beg henger alt til etterpå, sænn at jeg gjør det etterpå, men så glemmer jeg det. Det er jo min feil, men jeg blir sint. Av og til kaster jeg ting som gjør at ting blir ødelagt. Jeg kaster f. Eks. Bolle fordi jeg er sur, også er den knust, på grunn til meg. Har dere noen tips til hvordan jeg kan kontrollere dette?

SVAR

Besvart 13.06.2019 16:44:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle