Hopp til hovedinnholdet

Mamma blir sint for alt jeg gjør. Jeg vil flytte ut. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min mor blir sint eller irritert over omtrent alt jeg gjør. Om det er å lage middag til meg selv, handle matvarer jeg selv trenger. Jeg betaler det selv ut av lønning fra jobb. Jeg rydder og vasker rydder kjøkkenet etter meg. Er ryddigere der når jeg går derifra enn når jeg kommer. Tar ut søppelet, Vasker og rydder titt og ofte i huset. Tar opp klesvasken, setter den på. Bretter klærne selv når jeg får /lov. Har prøvd meg på noen samtaler om å flytte ut. Men blir blankt avvist. Min far er stort sett medgjørlig, men sjeldent. Tror dette kan ha sammenheng med at jeg er homofil. Idag så hadde vi en incident der klokken ble litt mye å jeg måtte lage meg middag. Jeg var ikke sulten men hun ble kjempesint å sa jeg måtte lage meg mat. Så jeg gjorde det, fikk deretter kjeft for at jeg lagde mat så sent. I natt så var jeg veldig nærme å kutte over hovedpulsåren. Men klarte å stoppe meg selv. Mor har drevet meg til et mentalt breakdown, takler ikke tanken på å bo/leve her mer.Hva kan jeg gjøre??

SVAR

Besvart 12.06.2019 19:39:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle