Hopp til hovedinnholdet

Problemer hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Bor med to brødre to hunder og en alenemor. Når brødrene mine gjør noe dumt får ofte jeg kjeften for det, fordi det er jeg som skal gjøre alt. Vær dag gjør jeg alt jeg kan og jeg er sliten nå, hun sier alltid at jeg ikke gjør en dritt, men sannheten er at jeg sitter omtrent ikke stille i det hele tatt. Vær gang jeg gjør noe undersøker hun etter den minste feilen hun kan klage på. Jeg pleier aldri være med venner men er med en venn er hun drit sint på meg dagen etter. Hun sier alt sykt hun kan si om meg. Sier at jeg er Egon Olsen hver eneste dag blir hjerte mitt knust i 10000 biter. Og snart orker jeg ikke mer, og ikke bare med det så har jeg en far som brur seg katta om oss og flytta til et annet land og mamma bratte alltid stykt om han og når hun kjefter på meg sier hun ofte at vi bare kan flytte til han selv om hun vet at jeg hater han. Men jeg orker snart ikke mer alle kreftene mine blir sugd ut av meg. Vet ikke hva jeg skal gjøre mer fordi jeg tror ikke jeg orker særlig lenger mer

SVAR

Besvart 12.07.2019 16:14:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle