Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd og vil flytte ut hjemmefra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er også flere ting.. jeg føler meg ikke trygg siden jeg ikke får mat/ nok mat vær dag.. offte så er det sånn at stemoren min ikke lager mat til meg og pappa bare til seg selv og lillesøsteren min.. jeg har også allergier for masse matvarer men hu tenker ikke på det. Vi bor langt inne i skogen og det er ingen mat butikk i nærheten er ingen mulighet å gå til butikken bare kjøre bil.. det går ingen buss heller.. og jeg har ikke bil eller lappen.. jeg føler meg kvalm vær dag og har en klump i brystet ( føler meg syk vær dag) har uro i kroppen klarer aldri slappe av hjemme.. alle krangler hele tiden jeg prøver å holde meg unna så jeg ligger på rommet men føler at jeg er redd hele tiden... jeg vil flytte for meg selv har sagt det men får ikke lov til det heller.. jeg er 25 år å bestemmer over meg selv.. jeg orker ikke ha det sånn her noe mer... jeg tenkte å flytte inn til byen der hvor jeg jobber to dager i uka.. blir kjørt nå men er litt langt og liker ikke sitte i bil med pappa er redd

SVAR

Besvart 22.07.2019 16:53:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle