Hopp til hovedinnholdet

Strenge regler for leggetid og spilling

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg må legge meg 12 hver dag i sommerferien og ikke et sekund over. Jeg liker å spille (ps4) med vennene mine og de legger seg alltid seinere enn det jeg får lov til. Når jeg er ute, og går ut kl 19:00 og kommer hjem til 21:00 kan ps4 min være borte, mamma og pappa bare tar den og legger den på rommet dems så jeg ikke får spilt selv om kl ikke er 12. Jeg følger alltid reglene står opp tidlig gjør alt jeg blir bett om, men får ingen ting tilbake. I hverdagene får jeg ikke lov til å spille i det hele tatt. Da bare tar de ps4 min og gjemmer den og sier ikke hvor før helgen jeg spiller ikke veldig mye kansje 2-3 timer om dagen maks og gjør leksene mine og øver godt på egenhånd til alle prøver. Jeg Veit ikke hva jeg skal gjøre for å være lenger oppe

SVAR

Besvart 16.08.2019 11:20:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangler dere om gaming hjemme?

Det kan bli dårlig stemning hjemme hvis man er uenige om hvor mye spilling som er greit. Her er noen råd til hvordan du kan snakke med familien din om det.

 

Les mer
account_circle