Hopp til hovedinnholdet

Har jeg rett til å bo hos min far, selv om han ikke er min biologiska far?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Faren min er ikke min biologiske far, det har jeg alltid visst, men i 2018 skilte foreldrene mine seg, frem til nå har jeg bodd like mye hos begge som de yngre søsknene mine, men nå lar ikke mamma meg bo noe hos pappa lenger. Jeg blir så psykisk sliten bare av å være hos mamma en uke eller to. Jeg og moren min har ikke hatt ett godt forhold på flere år og det er mye krangling for ingenting, jeg føler ikke at hverken følelsene eller meningene mine blir verdsatt. Jeg vet ikke om jeg klarer dette psykisk. Så det jeg egentlig lurer på er hvilke rettigheter jeg har og hvordan jeg kan fikse sånn at jeg ikke alltid må være der. Jeg har allerede prøvd å snakke med ho, men ho bare rister det av. Har prøvd familieterapi før men hjalp ikke så mye, men har bedt om å prøve igjen fordi forholdet mellom søstera mi og mamma blir svakere hver dag. Orker bare ikke bo der fulltid og frykter for at min mentale helse skal gå rett i dass igjen, vil ikke miste forholdet jeg har med faren min heller.

SVAR

Besvart 19.08.2019 22:35:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle