Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at en voksen kvinne sover i samme seng som sin far?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 20 år som er kjæreste med en mann i 50-åra. Ja, jeg vet at aldersforskjellen er godt over 30 år, men man kan ikke kontrollere hvem man forelsker seg i. Min kjæreste har voksne barn, og av og til sover dattera på 23 i samme seng som han. Jeg synes det er litt spesielt at en voksen jente sover med faren sin. De prater veldig mye som sex sammen. Jeg vet at det ikke skjer noe seksuelt mellom dem, men jeg føler likevel at noen ting er forbeholdt kjæreste, og noen ting er forbeholdt datter. Og grensene mellom dem er veldig utydelige. De gjør alt bortsett fra å faktisk ha sex sammen. Det gir meg bare en uggen følelse, synes det er usunt at en så voksen jente sover med faren sin. Hadde skjønt det om hun var 19, men ikke når hun er 23. Er dette normalt?

SVAR

Besvart 24.08.2019 18:32:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle