Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har det ikke bra hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min på 16 har vært sammen en god stund nå. Jeg har vært hjemme hos henne flere ganger og syns at familien hennes er veldig hyggelig, men nå nylig ville hun snakke med meg om hvordan familien egentlig var. Når hun ikke har noen på besøk er det ekstremt dårlig stemning i huset. De snakker lite med hverandre og hvis de først gjør det ender det som regel i krangling. Hun blir stadig kjeftet meningsløst på og kalt stygge ting, som f.eks. bortskjemte drittunge, idiot og jævla dum (ikke som tull). Flere ganger har hun prøvd å ha en ordentlig samtale med foreldrene om hva hun føler, men det ender alltid med kjeft og veldig sure foreldre og at hun er den som må si unnskyld for at hun tok det opp. Hun gråter mye, skadet seg selv med vilje, og jeg er redd for psyken hennes i tillegg til konsentrasjonen på skolen. Hva kan bli gjort i en slik situasjon? Både fra hennes og min side?

SVAR

Besvart 27.08.2019 11:08:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle