Hopp til hovedinnholdet

Mamma er sur og kjefter og skriker på meg og min søster

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg går i 10 nå. Mamma er altfor sur og kjefter og skriker på meg og min søster. Hun sier at vi ikke gjør en dritt og bare later oss. Jeg har trening hver dag bortsett fra Onsdag og da må jeg Holde meg i aktivitet. Jeg vasker i huset på torsdag og fredager. Jeg er alltid sliten i helger da. Men får aldri liv til å slappe av. Hun sier bare «du sitter på den iPaden hele tiden og ser på serier. Jeg sier jo så klart nei det gjør jeg ikke. Men alle trenger en fridag. Jeg ser jo på serier men det er bare 2 timer tilsammen på en av dagene i helgen. Når jeg var liten har hun slått meg 2 ganger. Det var bare i armen men det setter fortsatt avtrykk i minnene. Jeg er glad i henne men dere er som et monster kommer frem hver gang hun blir sur. Hun klager jo alltid på at jeg ikke gjør en dritt men jeg trener, vasker klærne mine, rydder på kjøkkenet, vasker badet, støvsuger. Jeg er drittlei og lurer på hva jeg kan gjøre.

SVAR

Besvart 29.08.2019 11:36:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle