Hopp til hovedinnholdet

Jeg har alltid stått i skyggen av min søster, og føler meg ikke sett!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er usikker på hva jeg skal gjøre.. har aldri hatt d helt bra men har allti holdt følelsene mine for meg selv siden storesøstera mi har psykiske problemer og drev med litt selvskading. Har ofte tenkt at jeg ikke vil vær til noe ekstra bry for foreldrene mine så er blitt vant med å ikke si hvordan jeg har det. Ender ofte med at jeg tenker for meg selv på kvelden og gråter for meg selv. Vet jeg trenger å snakke med noen, men er redd for å gå til helsesøster å snakke si jeg aldri har gjort det før og føler meg ikke sett siden det er flere andre som også går til hun. Å vi har bare en helsesøster på skolen. Men er dessverre blitt vant til å være i skyggen av søstera mi å tenker ofte at jeg burde gjøre noe for å hjelpe henne. Føler foreldrene mine aldri ser meg si ofte når di har krangla med søstera mi om selvskadingen hennes la di aldre merke til at jeg går på rommet å gråter fordi jeg blir redd. Føler meg aldri sett og vet ikke hva jeg skal gjøre si det blir for mye å bære på alene

SVAR

Besvart 03.09.2019 20:16:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle