Hopp til hovedinnholdet

Jeg forstår sjeldent hva jeg gjør galt, men likevel blir jeg kjeftet på.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bor hjemme sammen med mamma, pappa, lillesøster på 12 og storesøster på 18. Jeg forstår sjeldent hva jeg gjør galt, men uansett hva jeg gjør blir jeg kjeftet på og jeg blir hele tiden fortalt av mamma og pappa at jeg ødelegger familien. Mamma og pappa er ikke sånn mot søsteren mine, og det rr ikke bare noe jeg føler, det er faktum. Både venner og søsteren mine legger merke til at det alltid er meg de er ute etter, og jeg vet snart ikke om jeg orker mer. Det hat gått så langt at jeg hele tiden har vondt i hodet og jeg begynner å gråte av ingenting. I tillegg har jeg utviklet en slags angst mot å møte nye mennesker, og generelt gjøre nye ting og å være med mennesker. Jeg orker rett og slett ikke mer. Hva skal jeg gjøre? Det hjelper ikke å snakke med de, for da blir de sure og sier at jeg må starte med meg selv, men jeg forstår ikke alltid hva jeg gjør galt, og når jeg spør om det blir de også sure.

SVAR

Besvart 08.09.2019 23:41:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle