Hopp til hovedinnholdet

Kranglet med pappa etter kjærestens besøk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Pappa r så sykt dritt vet ikke hva jeg skal gjøre, for iks når jeg bada med kjæresten i går så ble han kjørt hjem så kom pappa og bare: ja du kanke tro at dette er ditt eget hus å bare bade med han liz, og jeg bare «neivel?» ogsåå spurte han om vi hadde på bikini og jeg bare «jaa?» selvom vi ikke hadde det også gikk han ned på badet og da forta jeg meg inn på badet og tok vann på en bikini og la den på vask for at han kunne se den, også kommer han opp igjen og roper at jeg må komme inn på badet oppe også gikk jeg inn og han bare «få se den jævla bikinien din nå!!» og jeg ble livredd og viste han den også ble han sykt kontrollerende og så jeg måtte gå ned med håndkler å vakse di osv.. også så han sugemerket mitt og han bare «også har du sugemerke midt på halsen også, fyfaen nå må du skjerpe deg!» også gikk jeg på kjøkkenet igjen ogsåå sa han «å som han typen din lukta svette» og jeg hylte ut «HAN HAR VÆRT PÅ VERKSTED I HELE DAG OKEI?» også sa han «daså» og stakk i stua. Takler ikke..

SVAR

Besvart 08.09.2019 10:01:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle